tiistai 24. joulukuuta 2013

Jouluiltakävelyllä

Jouluaatto on mennyt rauhallisissa merkeissä: syöty hyvin, lapset avanneet muutamat lahjansa ja pelattu lautapelejä, vain oltu yhdessä. Nyt olemme menossa nukkumaan, koska huomenna ja ylihuomenna on kyläilypäivä...
Sää täällä ei ole yhtään jouluinen hieman märkä, plusasteita sekä hyvin pimeä. Onneksi ihmiset ovat piristäneet maisemaa ihanilla valoilla. Lähialueella yhdessä talossa sytytetään joka joulu monia monia lyhtyjä. Näky on henkeäsalpaava, kun pienehkö piha on täynnä lyhtyjä. Kiitos heille kauniin perinteen vaalimisesta. Emmekä todellakaan olleet ainoita näkyä ihastelemaan tulleita!

 Kävimme myös katselemassa vanhan hautausmaan satoja ja satoja kynttilöitä. Hautausmaat ovat vielä niitä harvoja paikkoja minne kiire ja tohina ei yllä ainakaan tähän aikaan aattoillasta. Kaunista muistaa lyhdyin ja kynttilöin edesmenneitä läheisiä (mutta kieltämättä tuli mieleen se suunnaton jätemäärä mikä noista sadoista muovisista hautakynttilöistä jää, mutta se taitaa olla vain pieni osa joulun muuhun jätemäärään verrattuna...No meiltä jouluroskaa tuli hyvin vähän...)

Hyvää Joulun jatkoa kaikille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon kiitoksia kommentistasi