keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Juhlien valmisteluja - Preparing for the Party...

Niin kuin EHKÄ olen jo aikaisemmin muutaman kerran maininnut meillä on tulossa isot juhlat heinäkuussa. Yritän varautua hyvissä ajoin etukäteen. Omat astiat eivät ihan kaikille riitä, joten lainaan sukulaisilta mm.  soppalautasia. Kakkulautasia ja juomalaseja mietin - ostaako kertakäyttölautasia lisäksi vai ei? Eettisesti vastustan kertakäyttöastioita eikä ne ole kovin juhlaviakaan, mutta niistä ei tulisi tiskiä. (toivottavasti saamme veden kulkemaan uuteen keittiöön ja tiskokoneeseen siihen mennessä!) Päätin katsastaa taas paikallisten kirpputorien tarjonnan. Löysin edullisesti 24 kpl erilaisia juomalaseja vain muutamilla euroilla, samoin löysin 26 kpl erilaisia lasilautasia (onneksi kahdessa paikassa oli ale -50%!)
Samalla täydentyi minun jälkiruokamalja kokoelma massiivisiin mittoihin...enää ei voi oikein puhua "eripariastiastiosta", koska kuin taianomaisesti löytyi jo ostamilleni kulhoille pareja sieltä ja täältä...
Harlekin-pullalautaset olivat löytö ja sijoitus omien kihla- ja häälahjakuppien täydennykseksi. Ja tinkaamalla sain ne melko edullisesti. Samalla löysin (osa -50%) muutamia Arabian (Arctica ja joku muu mitä en tunnistanut) ja Iittalan (Kastehelmi!) lisäkahvikuppipareja.
Täytyy kyllä taas hämmästellä kotikaupungin hyvää kirpputoritarjontaa! Ostoksille voi mennä kuin tavarataloon... Tosin hieman enemmän oli työtä ja aikaa meni tuossa kiertelyssä ja vertailussa mutta onneksi satuin niille puolihintapäiville! Monta ihanuutta jäi ostamatta, koska olin jo tarkkaan mielessäni rajannut mitä ja minkälaista...Itsekuria minultakin vähän vielä löytyy...ja se kuuluisa poikkeus taas säännöstä; nämä ostin vain koska olivat kauniita ja edullisia (no oikeastaan tuota sitruspuristinta olen etsinyt jo kauan)
 
Nyt taas takaisin hommiin! 
 Palataan! Hei, aurinko paistaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon kiitoksia kommentistasi