Minusta - vanha suosikkini - ananaskakku sopii hyvin keväisiin ja kesäisiin juhliin.
ANANASKAKKU
250 G VOITA
2 DL SOKERIA
5 MUNAA
4,5 DL VEHNÄJAUHOJA
2 TL LEIVINJAUHETTA
1 TL VANILJASOKERIA
1 DL MANTELITOUHETTA
1 DL RUSINOITA
1 TLK ANANASMURSKAA
(227/142 G)
VUOKAAN VOITA & KOOKOSHIUTALEITA.
PAISTA 175 ASTEESSA NOIN TUNTI
SEKOITA KUIVAT AINEET KESKENÄÄN.
VAAHDOTA PEHMEÄ RASVA JA SOKERI.
LISÄÄ MUNAT YKSITELLEN KUIVA-AINEIDEN JA ANANASMURSKAN
KANSSA.
NOSTELE TAIKINA LUSIKALLA VOIDELUUN KOOKOSHIUTALEILLA
KUORRUTETTUUN 1,8 LITRAN RENGASVUOKAAN.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Paljon kiitoksia kommentistasi