maanantai 28. huhtikuuta 2014

minä syön nyt kakkua - ananaskakkua

Minusta  - vanha suosikkini - ananaskakku sopii hyvin keväisiin ja kesäisiin juhliin.
 
ANANASKAKKU

250 G      VOITA
2 DL        SOKERIA
5              MUNAA
4,5 DL     VEHNÄJAUHOJA
2 TL        LEIVINJAUHETTA
1 TL        VANILJASOKERIA
1 DL        MANTELITOUHETTA
1 DL        RUSINOITA
1 TLK      ANANASMURSKAA (227/142 G)

VUOKAAN VOITA & KOOKOSHIUTALEITA.
PAISTA 175 ASTEESSA NOIN TUNTI
SEKOITA KUIVAT AINEET KESKENÄÄN.
VAAHDOTA PEHMEÄ RASVA JA SOKERI.
LISÄÄ MUNAT YKSITELLEN KUIVA-AINEIDEN JA ANANASMURSKAN KANSSA.
NOSTELE TAIKINA LUSIKALLA VOIDELUUN KOOKOSHIUTALEILLA KUORRUTETTUUN 1,8 LITRAN RENGASVUOKAAN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon kiitoksia kommentistasi