sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Asparagus à la Papá

Itse en aina jaksa innostua ruoanlaiton hienouksista... perusruokaa. Onneksi edes joku meillä joskus jaksaa tällä kertaa aviomies...
Tänään sunnuntailounaalla oli parsaa ja kanaa à la Papa. Pekonin korvasimme kanafileillä. Nam - parsat olivat niin hyviä!


Mehukasta uuniparsaa ja rapeaa pekonia
(kahdelle)
1 nippu tuoretta parsaa
1 pkt pekonia
voita
sormisuolaa
Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen. Leikkaa parsojen juuresta paksuimmat pari senttiä pois. Voi olla, että ne eivät sovi paistinpannullekaan ilman tätä toimenpidettä. Viskaa kuumalle pannulle hyvä kimpale voita. Laske parsat vaahtoutuvaan voihin ja paista niitä hellästi käännellen jokunen minuutti niin, että ruskistuvat.
Nostele parsat uunipellille ja ripottele päälle sormisuolaa herkällä otteella. Kypsennä parsoja uunissa viitisen minuuttia.
Kuivaa paistinpannu talouspaperilla. Kuumenna reilusti ja ruskista pekonisiivuja molemmin puolin muutama minuutti. Nostele pekonit lautasen päälle levitetyn talouspaperin päälle valumaan ja rapeutumaan.
Syö parsat ja pekoni lämpiminä.
Lähde: http://hellasoturi.blogspot.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon kiitoksia kommentistasi